Häckspecialisten.fi - pensasaitaelementtien asiantuntijan sivuille!
Sverige Denmark Finland

Korkealaatuiset pensasaitot, nopea ja ilmainen kotiinkuljetus ja 100% takuu 3 vuodeksi!

Ostoskorisi

Summa0.00 EUR
Ilmainen toimitus0.00 EUR
Total0.00 EUR
 Jatka ostostentekoa   Tarkista » 
Ilmainen kotiinkuljetus Toimitus ensi viikolla 100%:n 3 vuoden takuu
Ilmainen kotiinkuljetus Toimitus ensi viikolla 100%:n 3 vuoden takuu

Tietoa meistä

Me Häckspecialisten.fi voimme tarjota sinulle asiakkaana kaikenlaisia valmiita aitakasveja kaikissa mahdollisissa kokoluokissa kaikkein korkeimpaan laatuun. Yritysideamme on tarjota inspiraatiota ja laajan valikoiman aitakasveja tehdäksemme Ruotsin puutarhat kauniimmiksi ja samalla edistää parempaa ympäristöä.

 

Näin lapsuudenystävät Victor & David saivat idean aloittaa Häckspecialisten.fi

 

Victor Sundström & David Wiberg, Häckspecialisten.fi perustajat

 

Hei ja tervetuloa Häckspecialisten.fi -sivulle, hienoa, että löysit tänne meille! Saadaksesi paremman kuvan siitä keitä olemme, aloitamme esittelemällä itsemme ja taustamme.

 

Nimemme ovat Victor Sundström ja David Wiberg ja pidämme yllä Häckspecialisten.fi -sivua. Olemme tunteneet toisemme vauvasta lähtien ja vartuimme molemmat Huddingessa Tukholman eteläpuolella. Sen lisäksi, että meillä on yhteinen puutarhakiinnostus, on urheilu yhdistänyt meitä, ennen kaikkea sisäbandy ympäri Suur-Tukholmaa.

 

Matkamme alkoi 2008, kun Victor työskenteli isänsä Michaelin kanssa, joka on toiminut puutarhurina lähes 30 vuoden ajan. Victor ja Michael tekivät asiakkaille Suur-Tukholman alueella puutarhan hoitoa; alkaen istutuksista, nurmikoista, pensaiden, pensasaitojen ja puiden leikkaamiseen ja karsimiseen.

 

Jo aikaisemmin asiakkailla oli suuri tarve hoitaa puutarhoja uusilla ja valmiiksi kasvatetuilla kasveilla ja vakiintunut yhteistyö Michaelin ja Clasen & Co:n kanssa johti siihen, että Victor aloitti Växtleverantören, konseptin toimia kasvitoimittajana yrityksille ja kuluttajille.

 

Davidin tausta on elintarvikealalta ja nettikaupasta. Puutarha-alalle hän alkoi päätymään jo lukioajoista lähtien, ennen kaikkea lisätyön kautta kirkkomailla ympäri Huddingea, missä hän teki puutarhanhoitoa rauhallisessa ympäristössä. David on myös työskennellyt puutarhurina itsenäisesti parin vuoden ajan ennen kuin hän ja Victor päättivät eräänä viileänä talvi-iltana 2012 paikallisessa pienessä kahvilassa Huddingenissa aloittaa kasvinettikaupan.

 

Vuoden 2013 aikana huomasimme nopeasti, että olemassa oli paljon kysyntää näkösuojalle valmiin aidan muodossa, mutta alan tarjonta oli huono ja ennen kaikkea aitakasvien laatu oli heikko.oli huono.

 

Vuokratussa pakettiautossa, jossain Tukholman pohjoispuolella myöhään lokakuisena iltana, sen jälkeen kun olimme itse kuljettaneet kasveja edestakaisin entisestä varastosta Tukholman eteläpuolella, syntyi idea Häckspecialisten.se -sivustosta, missä asiakkaille tarjottaisiin korkeimman laatuisia, valmiita aitakasveja alhaisiin hintoihin ja ilmaisella rahdilla Ystadista etelässä Härnösandin suuntaan pohjoisessa. Siitä lähtien kun Häckspecialisten aloitti keväällä 2014 olemme toimittaneet yli 100 000 kasvia!

 

100% takuu 3 vuotta

 

Taimitarhamme antaa meille takuun, että taimet ovat tuoreita, terveitä ja korkealaatuisia. Tätä kontrolloidaan viranomaisten toimesta neljä kertaa vuodessa ennalta ilmoittamattomilla vierailuilla taimitarhalla ja myös me kontrolloimme kasvit lunastuksen yhteydessä.

 

Tätä taustaa vasten tarjoamme sinulle asiakkaana 100% takuun 3 vuodeksi niin että voit tuntea turvallisuutta alusta alkaen.

 

Takaamme sinulle, että kunnianhimomme on saada kaikki asiakkaamme tyytyväisiksi sekä tuotteillamme että palvelullamme. Ymmärrämme kaikkein korkealaatuisimpien tuotteiden toimituksen ja palvelun merkityksen ja otamme sinut asiakkaana todesta.

 

Jos et ole tyytyväinen johonkin tuotteistamme tai palveluistamme, tulemme varmistamaan, että se tulee tapahtumaan. Tulet tuntemaan turvallisuutta ja tuotteemme tuovat suurta iloa sinulla ja puutarhallesi monien vuosien ajan. Tulet olemaan 100% tyytyväinen täysin yksinkertaisesti, kun valitset Häckspecialisten.fi!

 

Lue lisää takuistamme Osto- ja toimitusehdoista.

 

Osta meiltä turvallisesti

 

Meillä Häckspecialisten.fi teet ostokset turvallisesti. Olemme sertifioitu nettikauppa ja sivumme on salattu henkilö- ja maksutietojesi suojaamiseksi. Meillä on vankka kokemus ja korkea osaaminen alalta auttaaksemme sinua tekemään puutarhastasi kauniimman uudella valmiilla pensasaidalla.

 

Olemme vakaa ruotsalainen yritys, jonka toimipaikka ja toimisto sijaitsevat Huddingessa Tukholman ulkopuolella. Meillä on Ruotsin arvonlisävero käytössä, olemme aina käytettävissä ja tärkein tehtävämme on, että sinä asiakkaana olet luottavainen ja vakuuttunut tuotteistamme ja palveluistamme.

 

Missä Häckspecialisten.fi on hyvä

 

Olemme panostaneet kohtuuhintaisten tuotteiden laatuun vastaamaan asiakkaidemme odotuksia ja paljon muuta. Aitakasvimme kasvatetaan pitkään asianmukaisella käsittelyllä tunnetulla ja yli 100 vuotta vanhalla taimitarhalla Clasen & Co Hampurissa (Saksassa), varmistaaksemme korkeimman laadun. Keräämme aitakasvit tilauksesta ja yhdistämme useita tilauksia samaan aikaan, jotta kuljetus olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä. Tarjoamme lyhyet toimitusajat ja meillä on turvalliset ja sujuvat maksutavat.

 

Lue lisää siitä, miksi olemme alan paras aitakasvien toimittaja "Laatu & Arvostelut"!

 

Tässä alla voit katsoa lyhyen esittelyvideon taimitarhastamme, joka näyttää tuotteidemme viljelyn ja huolellisen käsittelyn!

 

 


 

Ympäristö & vastuu

 

Me Häckspecialisten.fi suojelemme ympäristöä ja yritämme kerätä niin monta tilausta kuin mahdollista samaan kuljetukseen päästöjen vähentämiseksi. Tällä tavoin voimme myös pitää tuotteidemme hinnat alhaisena, mikä huomioidaan tilauksella, samalla emme polje laatua, joka on korkeinta brändiä. Aitakasvimme parantavat ympäristöä fotosynteesin ansiosta. Teet vihreän ja turvallisen valinnan meillä Häckspecialisten.fi!

 

Tuemme Vi-skogen, ruotsalaista avustusjärjestöä, joka toimii tukemalla Victoria-järven alueella olevia maanviljelijöitä Itä-Afrikassa. Koulutuksen ja neuvonnan kautta Vi-skogen on saavuttanut yli miljoona ihmistä. Yli 100 miljoonaa puuta on istutettu sen alusta lähtien 1983.

 

Häckspecialisten tarina

 

Victor Sundström ja David Wiberg perustivat Häckspecialisten.se vuonna 2014. Häckspecialisten.se on konsepti, joka on kasvanut emoyhtiön Växtleverantören i Sverige AB:n kautta, joka perustettiin 2008 (silloin toisessa yritysmuodossa).

Ensimmäisten viiden vuoden aikana Växtleverantören keskittyi kehittämään liiketoimintamalleja Ruotsin markkinoille Suur-Tukholma ensisijaisena myyntialueenaan. Konsepti kasvien toimittamisesta kotiin yksityishenkilöille ja toimimisesta tukkukauppiaana ruotsalaisille yrityksille ja kunnille, on ollut mukana siitä lähtien.

Fokuksena Växtleverantörenin toiminnassa on aina ollut tarjota laaja valikoima valikoituja korkealaatuisia tuotteita, markkinoiden mukaiset hinnat ja lyhyet toimitusajat.


Vuonna 2013 Växtleverantören teki suuren panostuksen aloittaakseen vakiintumisen nettikauppamarkkinoille nichemarkkinanaan myydä korkealaatuisia aitakasveja markkinahintaan. Tästä syntyi idea Häckspecialisten.se -sivuston aloittamiseen (www.häckspecialisten.se), nettikauppaan missä on turvallista ja sujuvaa ostaa korkealaatuisia valmiita aitoja kotiin toimituksella Ystadista etelässä Härnösandiin pohjoisessa.

 

Vapaat työpaikat

 

Kasvamme koko ajan ja etsimme siksi aina uusia, hyviä työntekijöitä. Lähetä meille spontaani työhakemus CV:n ja henkilökohtaisen kirjeen kanssa osoitteeseen info@vaxtleverantoren.se!

 

Jos sinulla on kysymys Häckspecialisten.fi -sivustosta, jota et löydä kohdasta Kysymykset & vastaukset niin olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.