Häckspecialisten.fi - pensasaitaelementtien asiantuntijan sivuille!
Sverige Denmark Finland

Korkealaatuiset pensasaitot, nopea ja ilmainen kotiinkuljetus ja 100% takuu 3 vuodeksi!

Ostoskorisi

Summa0.00 EUR
Ilmainen toimitus0.00 EUR
Total0.00 EUR
 Jatka ostostentekoa   Tarkista » 
Ilmainen kotiinkuljetus Toimitus ensi viikolla 100%:n 3 vuoden takuu
Ilmainen kotiinkuljetus Toimitus ensi viikolla 100%:n 3 vuoden takuu

Laatu & arvostelut

Uskallamme yhdessä asiakkaidemme kanssa todeta, että tuotteemme ovat markkinoiden parhaita niin laadultaan kuin hinnaltaan, lue lisää tästä alta, miksi olemme alan vakavasti otettavin ja laadukkain aitakasvien toimittaja!

 

Meillä on osaamista ja kokemusta yli 100 vuodelta

 

Tiedämme monista kilpailijoistamme poiketen tarkalleen mistä kasvimme tulevat - laatutodiste sinulle joka haluat tehdä turvallisen sijoituksen. Teemme yhteistyötä tunnetun ja yli 100 vuotta vanhan taimitarhan kanssa Clasen & Co, joka sijaitsee Hampurin ulkopuolella Pohjois-Saksassa, missä aitakasveja hoidetaan ja käsitellään korkealaatuisesti. Tämä on oikea ammattilaistaimitarha ja tarjoamme sinulle asiakkaana näin ammattilaistuotteita. Olemme Clasen & Co:n yksinomainen kumppani Suomen markkinoilla!

 

Postikortti Clasen & Co:n yhdestä monista ruukkuviljelmistä, taustalla näkyy perinteikäs päärakennus.

 

Tee kuten ammattilaiset, osta aitakasvit Häckspecialisten


Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstämme useiden Ruotsin johtavien puutarhasuunnittelijoiden kanssa, jotka tekevät säännöllisesti ostoksensa meillä. Tämä on meille osoitus siitä, että teemme asioita oikein, ja ennen kaikkea kasvien laatu ja palvelu mahdollistavat avunannon täysammattilaisille, jotka etsivät markkinoiden korkeinta laatua.

 

 

“Ostan aitakasvini Häckspecialisten -sivulta saadakseni parhaan palvelun ja laatua parhaaseen hintaan projekteihini.”

 

Helena Rosenlöv Egge, puutarha-arkkitehti

 

 

Helena on jatkuvasti tiedotusvälineissä viherosaamisensa ja inspiraationsa ansiosta, muun muassa SVT1 Gomorron Sverige-ohjelmassa ja muissa aikakauslehdissä.

 

Hänen visionsa AddGreen AB -yrityksensä kautta on tehdä maailmasta vihreämpi ja tehdä jokainen asiakkaan toimeksianto räätälöidysti.

 

 

 

 

Laatua alusta loppuun

 

Aitakasvejamme kasvatetaan pitkään varmistaaksemme toimittamiamme tuotteiden laadun. Olemme myös asiantuntijoita ruukkukasvatetuissa aitakasveissa, mikä tarkoittaa, että kasvit saavat välittömän kasvun ja optimaaliset olosuhteet puutarhassasi!

 

Erittäin hienostuneella automaattisella kastelujärjestelmällä jokainen aitakasvi saa täydellisen määrän erikoisravinnetta (Clasen & Co:n kehittämä) parhaaseen kehityspotentiaaliin. Kasveja kasvatetaan skandinaavisessa ilmastossa ja näin ne viihtyvät useimmissa vyöhykkeistämme. Koulutetut puutarhurit leikkaavat kasvit käsin luodakseen useita haaroja, tehdäkseen ne tiheämmäksi ja varmistaakseen kasvien kehityksen.

 

 

Ruukkukasvatetut pyökkikasvit täydessä talteenottovaiheessa Clasen & Co:ssa, jokaisella kasvilla on yksilöllinen kastelu ja tuki.

 

Nopeat, laadukkaat ja ympäristöystävälliset toimitukset ovat filosofiamme

 

Ymmärrämme elävien kasvien toimittamisen merkityksen ja siksi emme varastoi kasveja, vaan toimitamme kasvit suoraan viljelypaikalta kotiisi mahdollisimman nopeasti ja ympäristötietoisesti. Onnistumme tässä yhdessä asiakkaidemme kanssa, sillä kerätyt tilaukset kuljetetaan yhdessä ja näin edesautetaan kasvien tuoreuden säilyminen ja laatu koko matkan ajan puutarhaasi asti.

 

Aitakasvit valmistellaan huolellisesti kuljetukseen ja kastellaan, jotta varmistetaan tuotteiden laatu toimituksen yhteydessä. Kasvit kuljetetaan suoraan kotiin ilman välivarastointia!

 

Taimitarhamme sijaitsee täällä: klikkaa karttaan

 

Koordinaatit: 53°39'3.25"P, 9°50'1.97"I

 

 

Tässä valmistellaan traileria aitakasveillamme, joka toimitetaan asiakkaillemme Helsinkiin.

 

100% takuu 3 vuotta

 

Taimitarhamme antaa meille takuun, että taimet ovat tuoreita, terveitä ja korkealaatuisia. Tätä kontrolloidaan viranomaisten toimesta neljä kertaa vuodessa ennalta ilmoittamattomilla vierailuilla taimitarhalla ja myös me kontrolloimme kasvit lunastuksen yhteydessä.

 

Tätä taustaa vasten tarjoamme sinulle asiakkaana 100% takuun 3 vuodeksi niin että voit tuntea turvallisuutta alusta alkaen.

 

Takaamme sinulle, että kunnianhimomme on saada kaikki asiakkaamme tyytyväisiksi sekä tuotteillamme että palvelullamme. Ymmärrämme kaikkein korkealaatuisimpien tuotteiden toimituksen ja palvelun merkityksen ja otamme sinut asiakkaana todesta.

 

Jos et ole tyytyväinen johonkin tuotteistamme tai palveluistamme, tulemme varmistamaan, että se tulee tapahtumaan. Tulet tuntemaan turvallisuutta ja tuotteemme tuovat suurta iloa sinulla ja puutarhallesi monien vuosien ajan. Tulet olemaan 100% tyytyväinen täysin yksinkertaisesti, kun valitset Häckspecialisten.fi!

 

Lue lisää takuistamme Osto- ja toimitusehdoista.

 

Kolmas kerta toden sanoo, niin myös viisas investointi

 

Haluamme, että asiakkaamme tuntevat turvallisuutta, kun he ostavat meiltä tuotteita, sillä uudenvalmiin pensasaidanostaminen on sijoitus ja silloin haluamme toimittaa vain kaikkein korkealaatuisimpia tuotteita.

 

Tiesitkö, että jokaisen investoidun kruunun arvo kolminkertaistuu puutarhassasi?

 

Ja tiesitkö, että Husqvarnan tekemän tutkimuksen mukaan 2011, voi talosi arvo nousta jopa 13 prosenttia, jos puutarhasi on hyvin hoidettu? Se vastaa 390 000 kruunua keskiarvovillasta Ruotsissa, jonka arvo on kolme miljoonaa. Keskiarvoisen tukholmalaisen villan, arvoltaan viisi miljoonaa kruunua, arvo voi nousta jopa 650 000 kruunua.

 

Hyvä diili yksinkertaisesti!

 

Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa

 

Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi kuvia korkealaatuisten aitakasviemme viljelystä Clasen & Co:n taimitarhallamme!

 

Linkki Facebookissa olevaan kuva-albumiin

 

 

Miksi myymme ja olemme markkinoiden paras, kun kyseessä on ruukkuviljellyt kasvit

 

Olemme valinneet myydä suurimmaksi osaksi vain ruukkukasvatettuja aitakasveja, joiden viljelyn ja kasvatuksen asiantuntijoita taimitarhamme Clasen & Co on. Ruukkuviljely oli helppo valinta meille, koska haluamme toimittaa sinulle asiakkaanamme kaikkein korkealaatuisimpia aitakasveja.

 

Ruukkukasvatetuilla aitakasveilla on täysin koskematon juuriverkosto ja ruukkuviljely auttaa imujuurien määrän kasvamisessa minkä vuoksi aitakasvi voi imeä itseensä kaiken tarvitsemansa ravitsemuksen mikä puolestaan edesauttaa aitakasvin hyvinvointia ja tekee siitä vahvemman. Ominaisuuksiensa ansiosta ruukkukasvatettuja aitakasveja voi istuttaa koko kasvukauden ajan, ruukku suojaa juuripaukkua kuivumiselta kuljetuksen aikana ja ennen istutusta.

 

Se mikä on käytännöllistä ruukkukasvatettujen kasvien kanssa on, että 100% imujuurista tulee mukana ja nämä muodostavat itse kasvin kasvuvoiman - voidaan sanoa, että juuriverkosto on kasvin moottori. Jos vertaillaan vapaasti kasvatettua kasvia, jää noin 30% sen juurista maaperään, mikä huonontaa kasvin juurtumista. Lisäksi ruukkukasvatettuja kasveja voidaan toimittaa koko istutuskauden ajan, joka Ruotsissa yleensä on maalis-marraskuussa, tietenkin hieman sääolosuhteiden ja maan olosuhteiden mukaan.

                                                                                                                

Tässä alla näet vertailuksi vapaasti kasvatetun kasvin ja ruukkukasvatetun kasvin:

 

Kuva osoittaa vapaasti kasvatetun ja ruukkukasvatetun kasvin juuriverkoston.

 

Asiakasarvostelut

 

Olemme erittäin ylpeitä, että meillä on monta tyytyväistä ja säännöllistä asiakasta!

 

Olemme keränneet tähän kaikkien tyytyväisten asiakkaidemme palvelumme ja tuotteidemme arvostelut.

 

"Ostin 68 kpl aitakasveja 150-175 cm korkeitavalkopyökkejä. Nopea toimitus, erittäin mukava ja asiantunteva kohtelu yrityksen henkilökunnan toimesta. Kasvit ovat erittäin korkea- ja tasalaatuisia! Hyvin houkutteleva hinta verrattuna tarkistamiimme perinteisiin taimitarhoihin. Olemme erittäin tyytyväisiä!" - Perhe Ejheden, Resarö - Vaxholm

 

"Tilasin Timanttituija  ja olemme niin tyytyväisiä. Palvelu on huippua, nopea ja ammattimainen vastaus, tarjoukset kysymääsi ja todella sujuva kasvien toimitus. Tuijat kasvavat ja kukoistavat ja suosittelen niitä todella. Tulen tilaamaan taas." - Malin Eklund,Tukholma

 

"Erittäin hyvä palvelu ja kohtelu, olen suositellut Häckspecialisten ystävilleni!"  - Annelie Buller, Järfälla

 

"Ostin Kartiotuija kahdessa eri koossa. Prosessi oli nopea ja sujuva, mutta ennen kaikkea aitakasvit olivat erinomaisen laadukkaita!" - Peter Kaup, Täby